Trači

Lepa Brena: Vas motijo zlate sise?!

Avtor: kš

Tako kot vsako leto številne televizije v svojih novoletnih programih gostijo največje regijske zvezde.

Zlate sise Lepe Brene
Foto: Twitter

Gledalci nestrpno pričakujejo, da bodo uživali v glasbi in predvsem v komentiranju večernih toalet lepih zvezdnic. Letos je največ pozornosti prejela Lepa Brena … Zakaj? Ker se je oblekla v črno zlato obleko, ki marsikomu ni bila všeč, no ravno obratno. Uporabniki družbenih medijev so 62-letnico dobesedno napadli z negativnimi komentarji.

Novoletne sise Lepe Brene

To obleko je pevka zbrala za novoletni nastop … Seveda je najbrž že sama vedela, da bo šokirala gledalce pred televizijskimi sprejemniki in zgodilo se je točno to. Po številnih spletnih in tudi novinarskih komentarjih, se je lepa pevka odločila, da pove svojo mnenje.

Za lažne moraliste

»Naše lažne moraliste, ki jih je nedvomno preveč in katerim je prav se normalni in nič ne pritegne pretirane pozornosti, se zdi ta obleka, ta mala provokacija, preveč in jih hudo moti. Kakšna lažna morala!! Pobarvane zlate 'sise' na obleki so za vas problem? No, to je moj majhen prispevek vsem lažnim moralistom v tem ostrem času, v katerem živimo.«

Pevka je dodala še nekaj sočnih stavkov:

»Brez žensk ne bi bilo človeštva. Obleka je posvečena simbolu mater in žensk … celega sveta, Venera! To je starodavni simbol ženske energije, ljubezni in lepote. Ta obleka je simbol Venere, samozavestne ženske. Enak slog obleke je prvič ustvaril Jean-Paul Gaultier za Beyoncé …«

Mi bomo pa tako rekli – Lepa Brena je še vedno prekrasna, božansko poje in upa si mnogo več, kot katera koli druga v celotni regiji.