Trači

KRALJ Šaban - zdaj bi bil res srečen!

Avtor: kš

KRALJ narodnozabavne glasbe Šaban Šaulić je za časa svojega življenja vedno poudarjal, da je njegova največja želja, da bi se njegov sin Mihajlo poročil in da bi mu dal vnuke.

Šaban Šaulić
Foto: Instagram

Mihajlo Šaulić se je v tem tednu končno res poročil z Marino Velimirović. Ker je vedel, da je njegova poroka največja želja pokojnega očeta, je Mihajlo nazdravil v njegovem imenu in spravil v jok vse prisotne.

Mihajlo nikoli ni skrival, da je očetov odhod težko prenašal in da ga na tako pomemben dan, kot je poroka, zelo pogreša. Po besedah prisotnih so se čustva kar nizala, še posebej, ko je po Mihajlovem govoru zadonela Šabanova »Svatba«.

Mihajlo in Marina
Mihajlo in Marina letos poleti
Instagram

»Mihajlo še vedno ni prebolel Šabanovega odhoda, zdi se, da mu je vse to najtežje. Oče je vedno v mislih, še posebej težko mu je, da ga ni ob njem. Nazdravljal je z gosti, nato pa s cmokom v grlu zdravico namenil Šabanu: » ... Vem, da nas zdaj gledaš in da si srečen. Tukaj boš skozi svoje pesmi, ki mi jih bo orkester pel,« pravi vir s prizorišča in dodaja, da so vsi prisotni dobili kurjo kožo, ko se je zaslišala Šabanova skladba.

Potem ko sta Mihajlo in Marina okronala svojo ljubezen, sta za številne prijatelje in člane družine Šaulić priredila veliko slavje.

Mimogrede, ženin je pred poroko postal generalni konzul Srbije v Zürichu, kar je bil še dodaten razlog za slavje.

Zanimivo pa je, da ženin in nevesta nista objavila niti ene fotografije poroke na tako popularnem Instagramu ...