Trači

"Kdor ne spoštuje matere svojih otrok je žalosten bednik …"

Avtor: kš

To je brutalno sporočilo, ki ga je Jelena Karleuša podala svojim sledilcem na Instagramu … Seveda je s tem sprožila kup komentarjev, veliko pozitivnih, še več pa …

Jelena Karleuša
Foto: Instragram

Jelena Karleuša je od nekdaj nekdo, ki nima dlake na jeziku … pa tudi na hitrih prstih, s katerimi tipka in objavlja na Instagramu. Tokrat je izrazila svoje stališče do odnosu med žensko in moškim in vsem ženskam poslala zelo močno sporočilo.

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
Instragram

“Po tem, kako moški ravna z žensko, ki mu je rodila otroke, lahko vidimo, kakšen moški je. Kdor ne spoštuje matere svojih otrok, je žalosten bednik. Naučite svoje sinove spoštovati vse ženske, … naučite jih spoštovati svoje matere. Kajti tista, ki je krvavela, se borila, se odrekala, šla skozi bolečino in trpljenje, vzgajala in hranila, bi morala biti božanstvo za vsakega človeka, ki bi jo moral častiti. Naučite jih, da nobeni ženski ne smete reči nobene grde besede. Niti v prepiru niti v jezi. Pravi moški nikoli ne žalijo ženske. Naučite jih, da je treba roko dvigniti na žensko le, če bo ta roka pomagala, objela in pobožala. Kdor udari žensko, je premagal samega sebe.”

Precej močno sporočilo, ki pa je objavljeno na isti platformi, kjer so tudi precej razgaljene fotografije …

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
Instragram