Trači

Karleuša: »On ima 25 cm, to je neprijetno!«

Avtor: kš

Jelena Karleuša kar ne more iz svoje kože in rada komentira vse, kar se dogaja na srbski sceni. Tokrat se je privoščila Željka Mitrovića in Baka Praseta.

Jelena Karleuša
Foto: Instragram

Njena objava se je znašla v vseh regionalnih medijih in ne le zaradi vsebine, temveč tudi zaradi domnevnega lapsusa. Jelena je namreč med drugim v svoji Instagram objavi zapisala:

»Dnevno prejmem na tisoče sporočil z vprašanjem, na čigavi strani sem v tej 'vojni' med Mitrovićem in Baka Prasetom ... Zakaj se sploh moram postaviti na katero koli stran?! ... Oba sta se me lotila in to javno. Že leta sem prepovedana na Pinku, tako da Mitrović odpade ... Ta drugi malček me je 'obmazal s sranjem' in to tudi javno. Morala sem blokirati približno 10.000 njegovih sledilcev ... Najprej mislim, da je potrebno s temi grozljivimi zmerljivkami takoj prenehati, saj to ni več zabavno. Daleč od tega. Mitrović se ne bi smel odzivati na zmerjanje otroka, ki ima 25 cm in bi bil lahko njegov sin ...« Sledilo je še nekaj filozofiranja o tem, kako bi morala oba prenehati in ju pozvala, naj to naredita. Na koncu pa je še podvomila v resničnost te vojne in namignila, da bi bilo lahko vse skupaj dogovorjena poteza. V četrtek namreč bodo na Pink TV predvajali težko pričakovani dokumentarni film o mlademu raperju, ki naj bi razkril neverjetno veliko število škandalov.

Baka Prase, Jelena Karleuša
Prva objava seksi pevke ... Sledil je popravek
Instragram

Baka Prase se je zahvalil

Seveda so njeno objavo prenesli vsi mediji, saj je nekoliko smešno, da je namesto 25 let zapisala 25 cm ... Kar naj bi bil lapsus. Oglasil se je tudi Baka Prase, ki je v svoji objavi pozdravil Jeleno in se ji zahvalil, saj ga je tako lepo pohvalila ... Seveda se je nanašal na svojih 25 centimetrov.

White Down Pointing Backhand Index

Zahvala
zahvala
Instragram