Trači

Jelena Karleuša - zadeva pokopališče

Avtor: k.s.

Uboga Jelena si kar ne more oddahniti ... Najprej hude težave z možem, ki naj bi jo celo pljunil, zdaj pa še sojenje v zadevi pokopališče. Še sreča, da je bila pred nekaj tedni v Dubaju, kjer se je gotovo vsaj malce razvedrila.

Jelena Karleuša
Foto: Instragram

Skratka, sojenje za zadevo pokopališče je precej bizarna stvar. Dva gospoda jo namreč tožila, ker naj bi bila zelo nasilna do njiju. Jelena pa je prek svojega profila na Instagramu povedala svojo resnico:

»Danes se je nadaljevalo sojenje v zadevi pokopališče, v kateri me obtožujejo, da sem ob maminem grobu napadla dva ogromna možakarja, ki pa sta me brez mojega dovoljenja fotografirala in snemala. In to kar nekaj mesecev. Poleg tega sta na ves glas predvajala glasbo, in to na pokopališču, nekaj metrov od maminega groba. Na srečo moja mama ne ve, kaj preživljam, in vesela sem, da ne ve. Vem, da bi jo to zelo pretreslo,« je še zapisala.

Dodala je, da je njena mama Divna Karleuša zadnje mesece svojega življenja spremljala, kako vsi mediji po državi dobesedno linčajo njeno hčer, jo ponižujejo s fotografijami intimnih delov telesa na vseh naslovnicah, jo blatijo in grdo ponižujejo.