Trači

Jelena Karleuša -TA moški jo je ZAVRNIL!

Avtor: kš

Seksi pevka, ki je danes (relativno) srečno poročena z nogometašem Duškom Tosićem, je bila pred časom zaljubljena v svojega kolega.

Jelena Karleuša
Foto: Instragram

Zelo mlada

Na dan je prišlo, da je bila Jelena v zelo rosnih letih zaljubljena v kolega Željka Šašića. V času, ko je ona šele začela z glasbeno kariero, je bil one že velike zvezda in ni želel biti z njo ... Razlog, ki ga navaja Jelena je, da je bila ona zanj premlada in pač Željko ni želel biti v zvezi z mladim dekletom.

željko-šašić
Željko Šašić takrat ...
Instragram

»Vsaka ljubezen mi je bila vrnjena, vse do Šašića, ki je bil veliko starejši od mene in ga zato nisem zanimala. To je bilo moje prvo ljubezensko razočaranje, a sem se naučila, da se moramo za ljubezen boriti,« je pred kratim povedala blondinka.

Zabrusila mu je ...

»Bil je zelo privlačen, visok z dolgimi kodri. V Željka Šašića so se zaljubljale vse punce, še posebej Zemunčanke in med njimi sem bila tudi jaz. Nekoč sem ga srečala na plaži v Budvi, kjer je bil vsaj s 50 oboževalkami ... Pristopila sem, a on me je ignoriral. Ni me niti pozdravil. Zato sem se mu približala, se postavila pred njegovo brisačo, na kateri je ležal in mu rekla: "Jaz bom večja zvezda od tebe!" - je še dodala Jelena in se iz srca nasmejala.

željko-šašić
Željko Šašić danes ...
Instragram

Poglejte, kako je nekoč Željko prepeval z eno in edino Ceco!