Trači

Je za vse KRIVA Barbara Bobak?!

Avtor: kš

Lazićeva zaročenka je popolnoma na tleh - Darko jo je tako razočaral, da nima več sploh moči, da bi šla iz stanovanja. Neutolažljiva črnolaska cele dneve joče!

Barbara Bobak je v solzah
Foto: Instragram

“Barbara ves čas joka in ne zapusti stanovanja. Ne more se sprijazniti s tem, da je Darko spet končal za zapahi. Na glas ponavlja, da je to sramota in da mu ne bo več nikoli pomagala. Čeprav sta se kar nekaj časa kregala, Barbara ni vedela, da nista več par. Vse naj bi namreč izvedela iz medijev - kar je seveda grozno,” je povedala Barbarina prijateljica, ki je tudi zgrožena nad vedenjem uspešnega pevca.

barbara-bobak
Barbara je iz medijev izvedela, da sta dokončno "končala" ... Ona si je želela le pavze
Instragram

Ni se spremenil …

“Največji problem je, da je Barbara mislila, da se bo Darko spremenil, a se to ni zgodilo. Večkrat mu je odpustila vse neumnosti, zdaj pa nima več moči,” je še dodala prijateljica. Oglasila pa se je tudi pevka, ki je povedala: “Res je, da sva z Darkom na pavzi … Najino razmerje je v čudni fazi in lahko povem, da nisem bila z njim, ko so ga aretirali.”

barbara-bobak
Barbara Bobak si je želela pavze ... In Darko tega ni dobro sprejel.
Instragram

Darko je povedal drugo zgodbo

“Čustveno sem na tleh. Ne vem, kaj bi naredil sam s seboj. Barbara mi je rekla, da želi pavzo … Kaj pomeni pavza? A me še ljubi? Je našla drugega? Zanjo sem naredil res vse - a ona je me tako prizadela - z besedami in dejanji. Pred tremi dnevi sem se vrnil s Hrvaške. Vrnil sem se v najin dom, ko sem zjutraj odprl oči, sem jo objel a ona mi je rekla: “Pusti me! Potrebujem mir in prostor.” Pobral sem stvari in odšel … Vse ostalo pa veste oziroma ste izvedeli iz medijev.

barbara-bobak
Darko in Barbara le nekaj mesecev nazaj
Instragram