Trači

Nekoč taka, danes pa ...

Avtor: kš

Pevka Indi Aradinović - Indy slavi svoje ponovno rojstvo. Ker je bila nekoliko bolj okrogla, se je odločila za operacijo želodca, po kateri pa so sledili resni zapleti in borba za življenje.

Indira
Foto: Instragram

Še dandanes se spominja hudih dni

“Takrat sem se odločila, da bom probleme s težo rešila na hiter in enostaven način in to tako, da bom šla pod nož, a žal se je začelo zapletati že pri prvi operaciji. Ker to sploh ni enostavna operacija, prej obratno. Šla sem skozi resne zaplete. Prišlo je namreč do poškodbe trebušne slinavke in to je povzročilo kup drugih težav - od vnetja vranice naprej … Potem so mi morali odstraniti vranico. Sledila je druga operacija in še večji pekel. Mesec dni nisem mogla spiti niti dveh decilitrov vode - takoj sem vse izbruhala. Bila sem ves čas na infuziji.”

Spremenjeno življenje

Pevka je povedala, da sedaj je zelo malo in zdravo. Poleg tega je priznala, da njeno življenje ne bo nikoli več tako, kot je bilo nekoč … Ko je bila nekoliko bolj okrogla, sploh ni bila videti slabo, a očitno se ona ni počutila dobro. Sedaj Indi redno objavljala fotografije, na katerih pa je videti že zaskrbljujoče suha … Ni pametno pretiravati, v nobeno smer. Indy danes ...