Trači

Hari je več kot 10 let varal ženo!

Avtor: kš

Ljubezensko življenje Hajrudina Harija Varešanovića, vodje popularne skupine Hari Mata Hari, je bilo v preteklosti precej zanimivo in polno ljubezenskih afer.

Hari je pač užival sadove, ki mu jih je ponujal glasbeni svet ...
Foto: Mediaspeed

Pevec se je namreč v Aido zaljubil v mladosti, ko je bil Harry star le 19 let, poročila pa sta se konec leta 1983. Obred obljube večne ljubezni in zvestobe je potekal intimno, brez velikega pompa, v krogu prijateljev, dve leti pozneje (leta 1985) pa se je rodila hči Nađa.
Premlad za poroko!
Varešanović je v intervjuju priznal, da je bil takrat premlad in nepripravljen na očetovsko vlogo, skoraj desetletje kasneje (leta 1994) pa se mu je v zakonu z Aido rodil sin Damir.

Nezakonski sin je danes 30-letnik

Vendar se je šele kasneje izvedelo, da je imel pevec dve leti prej (leta 1992) nezakonskega sina Maka, za kar naj bi Hari sam izvedel veliko kasneje v življenju. Seveda je bil to razlog za razpad poroke s prvo ženo Aido. Poleg tega je Varešanović odkrito spregovoril o tem, da je svojo drugo ženo Jasminko spoznal že leta 1994 in da je šele takrat spoznal, kaj je prava ljubezen.

Leta 2006 je v intervjuju za Puls odprl srce in povedal:
»Z glasbo sem se začel ukvarjati zaradi glasbe, ne zaradi stvari, ki prihajajo z glasbo. Nikoli nisem imel težav z drogami, alkoholom ali igrami na srečo. Le žensk se nekako nisem mogel otepati, a to je eden od stranskih produktov, ki sodi k glasbi, in to je moja najljubša razvada. Že pri 20 letih sem bil glasbenik in že takrat je bila moja življenjska pot jasna ... Kljub vsemu sem s svojo ženo ostal poročen, vendar to je bil zakon 'kompromisov'. Dejansko zaradi otrok.«