Trači

Halid niti kave ne skuha …

Avtor: kš

Po operaciji srca se je pevec vrnil k vsakodnevnim obveznostim … Spet je aktiven v glasbi in spet je pripravljen na intervjuje. Preberite, kaj je povedal pred nekaj dnevi ...

Pevec je v Nemčiji šel pod nož.
Foto: Marko Vavpotič / M24.si

Ženska je za kuhinjo, moški ne

Čeprav so bili oboževalci izjemno zaskrbljeni zaradi njegovega zdravja, si je Halid kar hitro opomogel in za to je zaslužna tudi njegova skrbna žena Sejda. V nedavnem intervjuju je pevec izpostavil, da mu žena res veliko pomeni in da sta skupaj uspela premagati nešteto težav … Na vprašanje ali ji pomaga v kuhinji, pa je odgovoril, da nekako ni “nagnjen h kuhanju” … in da ne sodi v skupino modernih moških, ki znajo sami prav vse - od kuhanja, pranja in likanja. Priznal je celo, da si niti kave ne zna skuhati. “Ona je del mene in jaz del nje. Dopolnjujeva se. Ona zna kuhati, pripravlja krasne balkave, omamno kavo … Jaz pač tega res ne obvladam. Po tej plati sem pravi Bosanec ...”

Vsekakor je zelo navezan na ženo ... in si ne predstavlja življenja brez nje.
23. julija lani je glasbenik postal dedek dvojčkoma Lamiji in Belmin-Kanu.
Marko Vavpotič / M24.si

Skupaj bosta do konca

Seveda je glasbenik odločen, da bo s svojo predrago do konca. “Bolj, ko se starava, bolj sva navezana eden na drugega. Skupaj sva premagala vse težave in zdaj sva v fazi, ko lahko uživava … Do konca. Ko z žensko preživiš 40-50 let, veš, da ne moreš več brez nje in da boš ob njej do konca.”