Trači

Darko Lazić se je vrnil k bivši

Avtor: kš

Pevec Darko Lazić je znan po dobrem glasu in uspešnicah, pa tudi po škandaloznem zasebnem življenju.

Darko Lazić
Foto: Instragram

Darko in Marina sta se odločila, da bosta ljubezni dala še eno priložnost, a sta razmerje skrivala, saj Marinini starši Darka ne želijo več videti. »Po razhodu z Barbaro Bobak je Darko zelo hitro obnovil ljubezensko zvezo z nekdanjo zaročenko Marino Gagić. Skupaj sta nekaj več kot mesec dni, Darko še vedno živi v Novem Sadu, Marina pa je z njunim sinom Aleksejem pri starših v Pećincih,« je za Alo povedal vir, ki poudarja, da Marina je pred časom zelo težko prebolela Darka, še posebej zato, ker je on polnil naslovnice z drugo žensko – pevko Barbaro Bobak, ki ji je med drugim kar precej podobna!

Darko
Darko Lazić
Instragram

Pa ve v kaj se spušča?

Marini ni bilo lahko, a ko se je Darko vrnil, ga je sprejela odprtih rok. Vir je povedal, da se temnolaska dobro zaveda, da je njen Darko pravi boem ... Čeprav ji je on zatrdil, da je ne bo več nikoli varal in da se bo posvetil družini. Marinina družina je povsem besna, saj so prepričani, da se Darko nikoli ne bo spremenil in da bo njihova hčerka ponovno zelo trpela.

Kako sta si podobni!

Je pa zanimivo dejstvo, da sta si Marina in Barbara tudi zelo podobni. Obe temnolasi in postavni, videti sta skoraj kot sestri. Tisti, ki poznajo Darka v dno duše, vedo in tudi povedo, da se zgodba z Marino ne bo dobro končala ... Saj je po njihovem mnenju Marina le uteha za izgubljeno Barbaro ... Vprašanje je, kaj bi se pripetilo, če bi ga Barbara želela nazaj ... Sicer pa je v svoji skladbi Moje bivše žene povedal vse o sebi – ne, nikoli se ne bo spremenil!