Trači

Darko Lazić ima novo!!!

Avtor: kš

Folker Darko Lazić se je spustil v novo razmerje, čeprav ni minilo niti 5 mesecev, odkar se je razšel s kolegico, seksi pevko Barbaro Bobak.

Darko Lazić
Foto: Instagram

Lazić je seveda vse skupaj objavil na svojem Instagramu. Sprva je to bil 'story', potem pa je sledilo še nekaj objav, ki pa niso nujno v povezavi z novo strastno ljubeznijo.

Objava v fitnesu

Folker očitno ljubi tudi rock'n'roll, saj je ob skladbi skupine AC/DC objavil fotografijo, na kateri je v družbi dekleta, ki naj bi se imenovalo Katarina. Ta naj bi bila že enkrat poročena in naj bi se odločila za ločitev prav zaradi Darka ... Pa je vse to res ali ne?

Darko in Katarina.jpg
Darko in Katarina
Instagram

Poročena Katarina je njegova bivša!

Katarina je vsekakor ponosna na svoje telo, njena družbena omrežja so polna fotografij, na katerih se vidijo njene fitnes obline. Šušlja se, da sta Darko in Katarina bila v zvezi pred nekaj leti, ko je bil on nekoliko bolj okrogel. Katarina naj bi ga zelo ljubila in skupaj naj bi res uživala, a Darko, ki že nekaj let ne more iz svoje kože, je Katarino zapustil zaradi Ane, ki je kasneje postala njegova žena. Takrat se Katarina ni jezila nanj, ostala sta v odličnih odnosih in si ves čas sledila na družbenih omrežjih. Pozneje se je lepotica celo poročila, a na staro ljubezen ni nikoli pozabila.

Darko Lazić ima sedaj novo dekle.
Darko Lazić
Instagram

Video dokaz

Katarina je pred kratkim bila na Darkovem koncertu. Vsi prisotni so osuplo pogledali, ko je mična temnolaska pristopila do pevca in ga poljubila na usta. Je to dokaz, da je Darko za vedno pozabil na Barbaro Bobak? Telenovela se nadaljuje.

»Bila sta v kratki, a strastni romanci, spomnim se, da mi je rekel, da je prava bomba in da je čisto njegov tip,« trdi neimenovani vir.

Darko se ne spreminja ... Ostaja vedno isti Darko - tako, kot v tej skladbi: