Trači

Dara Bubamara – Razkrivamo cenik njene lepote!

Avtor: kš

Miniaturna pevka Dara Bubamara se je popolnoma spremenila ... Njen obraz je brez gubic, nos je neverjetno ozek, ličnice okrogle ...

Dara Bubamara
Foto: Instagram

Seveda je logično, da je Dara šla nekajkrat pod nož. In koliko je zapravila?!

♦♦♦ Dojke za 15.000 evrov ♦♦♦ 

Dara je ponosna lastnica ogromnih dojk – mogoče celo malce prevelikih. Zanje je plačala 15.000 evrov. »Silikone pogosto menjam, predvsem zato, ker jih pač moram. Slišim, da me nekatere kolegice opravljajo, a lahko le pljunejo pod moje okno. Jaz spremljam svetovne trende in lažne morale je veliko preveč!«

»Silikone pogosto menjam, predvsem zato, ker jih pač moram.

♦♦♦Nasmešek za 18.000 evrov ♦♦♦ 

Pevka je pred 4 leti šokirala javnost, ko je izjavila, da je za nov nasmeh porabila 18.000 evrov. Dara si je nov nasmeh naredila v neki švicarski kliniki, kjer imajo najsodobnejše metode.

Tako Dara odgovarja tistim, ki jo opravljajo!

White Down Pointing Backhand Index

♦♦♦Ustnice za 2.500 evrov ♦♦♦ 

Darine lepe in sočne ustnice so precej »nafilane« z raznimi sodobnimi polnili. Za ustnice je v nekaj letih odštela približno 2.500 evrov, saj je potrebno postopek obnavljati, ker se hialuronska kislina po določenem času absorbira v telo.

♦♦♦Nos za 7000 evrov ♦♦♦ 

Dara ni bila zadovoljna s svojim krompirjastim nosom in zato se je od njega poslovila. To je naredila v neki kliniki v Turčiji – dejansko je ta operacija izjemno spremenila njen videz.

Nekaj let nazaj je bila naša Dara videti tako:

Seveda vsi ti posegi niso neopaženi, sledilci na družbenih omrežjih večkrat komentirajo, da je videti, kot bi imela vsaj 20 let manj ... Pa je res? Poglejte te fotografije ... Vaše mnenje?

White Down Pointing Backhand Index