Trači

Dara Bubamara – Popolnoma se ji je 'strgalo'!

Avtor: kš

Pevka Dara Bubamara je na letališču "Nikola Tesla" zakuhala velik incident. Histerično je napadla moškega, ki naj bi ji preklinjal mamo ... Praskala je in tepla!

Dara Bubamara
Foto: Instagram

Vse se je dogajalo pred odhodom v Tivat, kjer je imela pevka nastop. Očividka je srbskim medijem povedala, kaj se je zgodilo in kako je Dara Bubamara pobesnela na nesramnega moškega.

Vroča kri

Gospa je povedala, da medtem ko so čakali v vrsti za vkrcanje na letalo, je moški začel vpiti na Daro: 'Naslednjič pazi, kako voziš, da ne bom jeb*l njene mrtve matere!'

Očitno sta se srečala že pred letališčem, na cesti ... Zdi se namreč, da mu je Dara izsilila prednost in ob ponovnem srečanju z njo, je moški pobesnel in začel verbalno obračunavati z njo ... Ni pa vedel, da bo ona popolnoma izgubila oblast nad seboj in ga fizično napadla!

Ni se branil

Čeprav je bil moški višji in precej težji od nje, je stal pri miru in se ni branil. Ona ga je pa divje praskala in tepla. Udarjala ga je s pestmi, s torbi in kričala. On si je le zakril obraz.

Drugi potniki so priskočili na pomoč in skušali pevko umakniti ... A ta se ni dala – nadaljevala je s praskanjem in pestmi. Pevka se bojda ni pomirila niti, ko je prišla policija. Seveda je prenehala s fizičnim obračunavanjem, vendar se je drla na ves glas: »Pohabila ga bom, če ga bom spet srečala, ker je preklinjal čez mojo mrtvo mamo.

Povedala svojo verzijo

Tamkajšnji mediji so takoj stopili v stik z vročekrvnico, ki jim je povedala: »Res je, da je prišlo do incidenta. Vozila sem malo hitreje, da bi ujela let. Mogoče sem ga res izsilila na nekem križišču, vendar ta moški me ne more tako žaliti! Pobesnim, če kdo grdo govori o mojih starših! Ni ju več in me to res boli!«

Dara Bubamara
Foto: Instagram