Trači

Ceca šokirala javnost

Avtor: k.s.

Sicer nič nenavadnega, da seksi diva preseneča s nenavadnimi idejami, a tokrat je prekosila še samo sebe.

CECA
Foto: Instagram

Ceca, ki še vedno uživa na Maldivih, medtem, ko se njena hčerka pripravlja na uživanje v Dubaju, se je prek svojega IG-profila javila oboževalcem in jim ponudila nekaj neverjetnega. Najprej je seveda povedala, da so Maldivi več kot fantastični in da se je dejansko prvič odločila za dopust v teh čarobnih krajih. In ker je srečo treba deliti, se je lepa Ceca odločila, da bo prek svojega IG-profila izbrala nekoga, ki bo prejel nepozabne počitnice v raju in to za dve osebi!

ceca
CECA
Instagram

Ni pa vse zlato, kar se sveti ...

Seveda je tudi tukaj potrebno prebrati drobni tisk, saj Ceca ponuja 'le' sedemdnevno uživanje v letovišču ... »Če želite osvojiti sedemdnevno all-inclusive bivanje za dva na Maldivih v letovišču Sun Siyami Iru Veli ter povratni prevoz s hidroplanom iz Maleja na otok, morate upoštevati naslednja pravila: - všečkaj te profile: @sunsiyamiruveli @maldivesbysanjapapic in @misssanjapapic  - napiši verz moje pesmi, ki jo boš zapel(a) in posnemi video, ko greš na Maldive, (če si zmagovalec igre ?)

ceca, maldivi
Ceca
instagram

Srečno vsem! ♥ ️

(Nagrado lahko izkoristite v letu 2022, ni je mogoče zamenjati za denar; letalski prevoz do Male je v lastni organizaciji) ... Kakorkoli že, zmagovalec bo očitno moral imeti kar nekaj pod palcem, saj je letalska karta precej zasoljena ...

ceca, maldivi
Ceca
instagram