Trači

Brena v posel z nogavicami vložila 300.000 evrov!!!

Avtor: kš

Potem ko sta Lepa Brena in Saša Popović leta 2019 prodala "Grand produkcijo" za 30 milijonov evrov, se je pevka odločila za lastno podjetje.

Lepa Brena se je vrgla v modne posle
Foto: Instagram / Bestfm

Zvezdnica nekdanje Jugoslavije se je odločila denar vložiti v nov posel, gre pa za zajeten znesek, kar 300.000 evrov. Čeprav je ta projekt dolgo napovedovala in ni želela povedati, za kaj točno gre, so mediji vseeno izvedeli, da gre za posel z ženskimi nogavicami. Pevka je to potrdila, a podrobnosti ni razkril.

Mediji namigujejo, da bodo nogavice, ki bodo nosile podpis Lepe Brene, vse prej kot običajne.

Po številnih srečanjih z ljudmi in partnerji iz te veje modne industrije je oblikovala nogavice in hlačne nogavice, ki bodo vsebovale nič manj kot nanodelce zlata in hialuronsko kislino.

Za to drzno poslovno potezo se je odločila ob podpori moža Slobodana Bobe Živojinovića, ki je vložil tudi nekaj finančnih sredstev. Čeprav je bilo napovedano, da se bodo ti njeni izdelki na trgu pojavili spomladi letos, je začetek poslov preložila, ker ni bila zadovoljna s končnimi rezultati.


Zdaj, ko je že skoraj vse končano in ko je tudi sama zelo zadovoljna z izdelkom, se je odločila, da bodo njene nogavice na tržišče prišle oktobra ali najkasneje novembra letos.