Trači

Bar - nosečnost, jeza, seks ... in še kaj

Avtor: k.s.

Dogajanje v srbskem resničnostnem šovu Bar, ki ga prenašajo tudi na Voyu, je iz dneva v dan bolj bizarno.

Bar
Foto: YouTube

Pred nekaj dnevi je v igro vstopila še ena Slovenka, Lara Goršek Kos, ki se je spomnimo tudi iz slovenskih resničnostnih šovov. Sprva smo še vsi mislili, da bo kos razmeram, a se je zadeva že po nekaj urah obrnila na glavo.

So ji popustili živci?

Lara sotekmovalcem ni bila pretirano všeč, najbolj se je zamerila temnolasi Dejani, ki je povedala, da je »organsko ne prenaša«. Lara je imela namreč kar nekaj izpadov, preklinjala in tulila je v mikrofon in psovala produkcijo. Razlog za tako obnašanje naj bi bilo njeno slabo počutje in dejstvo, da se nikakor ni mogla naspati – po njenih besedah predvsem zaradi smrčanja sostanovalcev in sostanovalk. Laro so pozneje odpeljali do bolnišnice, od koder se v šov sploh ni več vrnila. Ko je voditeljica Jelena preostalim tekmovalcem povedala, da je Lara zaradi slabega zdravstvenega stanja zapustila šov, se je na skoraj vseh obrazih videlo olajšanje. Sicer pa so Laro tudi nominirali, tako bi punca verjetno tako in tako šla domov.

bar
Bar
YouTube

Nosečnica ali prevarantka?

Dolgolasa lepotica Sofija Una je vsem dala veliko kost za glodanje – priznala je namreč, da misli, da je zanosila s seksi striptizerjem Ivanom. Ta pa je kategorično zanikal, da je sploh imel spolni odnos z njo, saj da je bilo dogajanje pod rjuhami le simulacija za kamere. Sofija je medtem jasno povedala, da nima nobenega namena obdržati otroka, saj ga s takim človekom, kot je Ivan, sploh nikoli ne bi niti imela. Produkcija ji priskrbela nosečniški test, a rezultata ni izvedel nihče, saj je Sofija zapustila šov, ker je bila nominirana in ker so se gledalci odločili, da je ne želijo več gledati v priljubljeni oddaji.

bar
Bar
YouTube

Aleksa – tekmovalec, ki osvaja vse

V šov je skupaj z Laro pred le nekaj dnevi prišel tudi lepi Aleksa, ki naj bi se že med gledanjem oddaje ogrel za Sanjo. Ker je ta istospolno usmerjena, so bili vsi prepričani, da se med njima ne bo zgodilo nič. A Aleksa se je med svojim osvajalskim pohodom najprej poljubljal s Kristino, potem z Dejano in na koncu celo s Sanjo. Vmes pa je navihani frajer ogrel še srce Marka, ki ga je na hitro poljubil na usta. Videti je, kot da Aleksa igra na karto največjega lomilca src, ki ne izbira, s kom se bo zapletel.

Skratka, dogajanje v resničnostnem šovu je res že nekoliko bizarno in dejstvo je, da je popolnoma drugačno, kot je dogajanje v podobnih slovenskih šovih. Morda tudi zaradi tega ne Jan in ne Lara nista zdržala in sta zelo hitro za seboj zaprla vrata in odkorakala v resnični svet.