Trači

Ana popolnoma izgubila kompas

Avtor: kš

Pevka Ana Nikolić iz dneva v dan preseneča z vedno bolj neprimernim vedenjem in tudi objavami, ki so resnično zaskrbljujoče.

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Sedaj je spregovorila tudi njena večna »sovražnica« Jelena Karleuša, ki si želi, da bi se kolegica spametovala in spremenila življenje. Pevka Jelena Karleuša se je oglasila na družbenih omrežjih, potem ko je bilo objavljeno, da Ana Nikolić proti njej vlaga tožbo. Razlog za to je kar več Jeleninih izjav o Ani. Med drugim tudi ta, da naj bi Ana uživala prepovedane substance, da je debela, da je sovražna do gej populacije in še bi lahko naštevali ... Jelena je sicer v zadnji objavi nekoliko umirila ton komunikacije in sedaj bi rada Ani pomagala ...

ana-nikolić
Ana Nikolić redno objavlja precej nenavadne videoposnetke
Instagram

Pa bi ji res?!  

Ana, zberi se, ženska!

"Ana, zberi se! Zberi se, ženska! Kaj si si naredila od tako lepe ženske? Zberi se zdaj! Obkrožena si z lažnimi prijatelji in resnimi odvisniki! Za tvojim hrbtom objavljajo tvoje videe in se ti smejijo! Zberi se, mediji in novinarji niso tvoji prijatelji. Izkoriščajo te za norčevanje in objavljanje grozljivih slik in posnetkov z opisi 'pijanosti' in drugimi opisi tvojega stanja! Zberi se, potrebuješ pomoč, strokovno pomoč. Tega ne pišem zato, da bi te žalila, nasprotno. Potrebuješ ljubezen in podporo družine,kje so?! ... Nisi pravno podkovana - Želiš, da se objavijo izvidi, ki govorijo o tvojem psihiatričnem in toksikološkem stanju? Javno na sodišču? Nočeš ... To pišem na nežen način, ker si bila v moji hiši, ker vem, da nisi slab .... Sicer bi bila bolj ostra. Poljub zate in Verjamem v tvoj življenjski preobrat."

Jelena Karleuša sporočilo
jelena Karleuša sporočilo
Instagram

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Ana nekoč