Trači

Ana Nikolić - spet drame, velike dame!

Avtor: kš

Turbulentno življenje Ane Nikolić je pogosto pod budnim očesom javnosti ... Divja in samosvoja, a brez dlake na jeziku!

Ana Nikolić
Foto: Instagram

Pevka se je znova znašla v središču pozornosti javnosti, potem ko je na svojem Instagram profilu oznanila, da želi razkriti vsa "zla", ki jih je "veliki oče", pri čemer namiguje na njenega nekdanjega moža Stefana Đurića Rasto, storil njuni hčerki Tari in njej.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Ne, ni bila skrita kamera!

Ni pa to prvi škandal, katerega akterka je Nikolićeva, glede na to, da je bila že v veliko hujših situacijah, pogosto pa je imela težave s policijo in bila pridržana zaradi vožnje pod vplivom alkohola.Pevko so zaradi vožnje pod vplivom alkohola prvič aretirali leta 2006. Z mamo sta se ponoči vračali iz kluba.

»Tisti večer so me policisti ustavili dvakrat, in ko so me ustavili tretjič, sem mislila, da gre za skrito kamero. A žal ni bila šala. Obtožili so me, da sem pobegnila,« je poveda Ana, ki so jo takrat dodobra pregledali in pač odkrili prisotnost alkohola ...

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

2010 – nov škandal

Novembra 2010 so jo pripeljali na policijsko postajo na preizkus treznosti. V sebi je imela več kot dva promila alkohola.Med policijskim nadzorom pa naj bi pevka popolnoma izgubila razsodnost in grobo žalila policiste. Bila je na sovoznikovem sedežu, vozilo pa je vozil njen brat Marko. Ko ju je ustavila policija, se je Anas policisti začela prepirati. Kasneje je rekla:

»Snemali smo video in pač ob zaključku smo želeli malce zabave. Bilo nas je okoli dvajset in vsi smo nekaj spili. Avto je vozil moj brat Marko, jaz pa sem bila na sovoznikovem sedežu. Marko se je prvi začel prepirati, jaz sem ga hotela le zaščititi in sem se vmešala. Tako, da so mene pridržali zaradi napada na policiste, Marka pa zaradi napada in vožnje pod vplivom alkohola,« je takrat za Blic povedala Ana.

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Ljubezenske drame

Nikolićeva je bila tri leta v burnem zakonu z reperjem Stefanom Đurićem Rasto, nekoč pa je v javnost prišel posnetek, na katerem Ana priznava, da je zdaj že bivšemu možu Rasti konkretno popraskala ves avtomobil: »Tisto noč sem resno pogledala v kozarec. Kar v pižami in copatih sem šla na ulico, vzela ključe in napisala na njegov 100.000 evrov vreden mercedes: Jaz sem pi*ka ... Nastalo je za 5000 evrov škode. Popisala sem mu cel avtomobil,« je neskesano priznala Ana ...

ana-nikolić
Ana Nikolić
Instagram