Trači

Aco Pejović – to je naredil svoji hčerki

Avtor: kš

Aco Pejović slavil hčerkino diplomo: ponosni očka zbral celo estrado, Prijovićeva in Matić poskrbela za kaos ... Seveda pozitivni kaos, ki je vse povabljence spravil v ekstazo!

Aco Pejović
Foto: Instagram

V torek se je polovica balkanske estrade zbrala v beograjski restavraciji, kjer so se družili do poznih ur ali bolje rečeno zgodnjih ur.

Aco Pejović ima te dni razlog za slavje. Njegova hči Maria je diplomirala na medicinski fakulteti, zato ji je ponosni očka priredil nepozabno zabavo, na katero je pa povabil svoje glasbene kolege.

aco-pejović
Aco Pejović
Instagram

Znano je, da Pejović rad zaznamuje vse velike trenutke svojih hčera in jih za vsak njihov uspeh nagradi, kot se spodobi. To pa pomeni – zelo na veliko! Z veliko hrane, pijače, glasbe in zabave!

Zdaj Maria, prej Magdalena

Potem ko je pred štirimi leti ob diplomi na FON priredil gala zabavo najstarejši hčerki Magdaleni, je zdaj na vrsti tudi mlajša Maria, ki je uspešno zaključila medicino.

Najbolj čustven trenutek tega večera je gotovo bil, ko so njegova žena in hčerki stale pred njim, medtem ko je pel pesem: Sve ti dugujem - Vse ti dolgujem.

aco-pejović
Aco Pejović
Instagram

Ozračje se je še dodatno razgrelo, ko so zapeli Sanja Vučić, Saša Matić in Aleksandra Prijović, na harmoniko pa je zaigral Aca Sofronijević.

Tam je bil tudi Mirza Selimović in drugi sodelavci, ki so do jutranjih ur le nizali hit za hitom. Najbrž se je tudi Maria zabavala ... No, vsaj upamo, da je bilo tako, saj je bila zabava njej v čast!