Muzika

Wow, Challe Salle uspeh na Balkanu!

Avtor: k.s.

Challe Salle je nedavno v splet poslal svojo najnovejšo skladbo z naslovom Dobr vem, s katerim se vrača k svojim začetkom.

Kot gost je dvorano ogrel tudi Challe Salle
Foto: m24

Oboževalce je tokrat presenetil z modernim hiphop slogom, v katerem se prepletata življenjska in družbenokritična tematika.

Ustvarja po občutku

Življenje je zapleteno in ni vedno vse tako preprosto, kot se zdi, pravi priljubljeni raper. »Verjamem, da v zadnjih dveh letih marsikomu ni bilo lahko, tudi meni ne. Imam 30 let, in če se ozrem pet ali deset let v preteklost, vidim, da se je moj način življenja in razmišljanja čisto spremenil. Z izkušnjami sem se veliko naučil in zdaj so mi jasne nekatere stvari, o katerih v preteklosti nisem niti razmišljal, zato sem tudi izbral tak naslov. Ne morem snemati samo veselih pesmi, saj sem prišel do točke, ko ustvarjam samo še po občutku. Mislim, da se je pri tem projektu to še jasneje izrazilo in da ljudje res čutijo mojo iskrenost in energijo. Pesem sem posvetil svojemu pokojnemu prijatelju Tikiju, ki nas je pred kratkim zapustil zaradi raka. Podpiral me je od samega začetka in dobro vem, da bi mu bila pesem zelo pri srcu.«

challe-salle
Challe Salle
m24

»Napada« lestvice v regiji

Prepoznavni in trenutno zelo priljubljen moderni hip hop slog, ki je skupen tudi reperjem kot so Jala brat, Buba Corelli ter drugim iz regije, je našega Challeta izstrelil na prva mesta nekaterih glasbenih lestvic v regiji. Tako ga lahko zasledimo kar na drugem mestu priljubljenega srbskega radia.

Se njegova pot nadaljuje na Balkan?

Glede na to, da je na tej lestvici za seboj pustil vrhunske izvajalce kot so Coby in Gazda Paje, sklepamo, da bo uspel doseči še več! Bravo Challe!