Muzika

URADNO: Zvezde Granda se vrača na Pink!

Avtor: kš

Nova sezona glasbenega tekmovanja Zvezde Granda bo na sporedu na Pink TV!

Zvezde Granda
Foto: FB Zvezde Granda

Čeprav se v javnosti že od sredine septembra pojavljajo različne informacije o nadaljevanju "Zvezd Granda", dileme ni več. Najbolj priljubljeno glasbeno tekmovanje se vrača na Pink TV, s predvajanjem pa začne 5. novembra.

Pogodbo o sodelovanju med Pink in Grand produkcijo so podpisali v teh dneh, podpisu pa so se poleg vodstev obeh družb udeležili kreativni direktor Granda Saša Popović ter člana žirije Ceca Ražnatović in Đorđe David.

zvezde-granda
Zvezde Granda
FB Zvezde Granda

V Grand produkciji pravijo, da se veselijo uspešnega sodelovanja in pričakujejo uspešno sezono: »Cilj Granda, kot resnega in profesionalnega podjetja je gledalcem ponuditi vrhunski zabavni program, kakovost pa je vodilo naše televizijske usmeritve. Naši cilji so vedno visoko zastavljeni, želimo zadovoljiti okuse slehernika in tako kot doslej gledalcem zagotoviti najboljši zabavni program,« je po podpisu pogodbe povedal direktor Grand produkcije Goran Šljivić.

Lastnik televizije Pink Željko Mitrović je spomnil, da te dni mineva točno 18 let, odkar so na Pinku začeli predvajati Zvezde Granda in da je vesel, da se zdaj vračajo. Napovedal je tudi, da namerava ta televizija do 1. novembra na male zaslone vrniti še nekatere oddaje in formate, ki so bili med najbolj gledanimi.