Muzika

TOLIKO zaslužijo balkanski kolegi slovenskih glasbenikov!

Avtor: kš

Glasbeniki se že pripravljajo na silvestrske nastope. Cene za običajne koncerte so že zdaj vrtoglavo poskočile, honorar za novoletne praznike pa je šel v višave!

Toliko zaslužijo
Foto: Instagram

V medije so pricurljale informacije o višini honorarjev nekaterih priznanih balkanskih glasbenikov ...

SAŠA MATIĆ

zaslužki
Saša Matić
Instagram

Saša Matić naj bi tako nastopal na Dunaju. Njegov lanskoletni honorar je znašal 50.000 evrov, letos pa naj bi zaračunal kar 10.000 evrov več – torej 60.000!

ACA LUKAS

aca-lukas
Aca Lukas
Facebook

Aca Lukas ima za novoletne praznike predvidenih kup koncertov, eden glavnih pa bo v beograjski Areni ... Po nekaterih informacijah pa bo Aca za Silvestrovo nastopil v nekem razkošnem hotelu v prestolnici. Le s tem večerom bo svoj račun povečal za 80.000 evrov!

ACO PEJOVIĆ

Aco Pejović
Aco Pejović
Instagram

Aco Pejović se trenutno še pogaja za svoj nastop – zahteval naj bi kar 80.000 evrov. Sicer ni še jasno, s kom se pogovarja.

NATAŠA BEKLAVAC

Nataša Belkavac
Nataša Belkavac
Instagram

Nataša Bekvalac se je pred štirimi dnevi vrnila z ameriške turneje in verjetno zato še ni natančno določila kraja nastopa, a govori se, da bo za Silvestrovo nastopila za 40.000 evrov.

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović
Instagram

Trendu pri cenah sledi tudi Aleksandra Prijović, tako je vrednost njenega nastopa na praznični večer letos poskočila na 40.000 evrov.

MILICA TODOROVIĆ

Milica Todorović
Milica Todorović
Instagram

Milica Todorović si je rezervirala mesto v znanem klubu v Stuttgartu, za večer pa bo zaslužila 25.000 evrov.

KRALJICA - CECA

Ceca
Ceca
Instagram

Pevka Svetlana Ceca Ražnatović ostaja na prvem mestu po zaslužkih. Po informacijah bo pevka letos za Silvestrov večer zaračunala celih 100.000 evrov.

Vsekakor ne gre pozabiti, da so to honorarji, ki si jih zvezdniki delijo s svojo ekipo – plačati je namreč treba vse, od tehnikov, do spremljajočih glasbenikov in še bi lahko naštevali.