Muzika

Aca vs. Sara - To bo VOJNA!!!

Avtor: k.s.

Na YouTubu objavili vseh 36 skladb, ki tekmujejo na letošnjem festivalu Beovizija, kjer bodo izbrali zmagovalca, ki bo odpotoval v Torino na letošnji evrovizijski izbor.

Aca Lukas, Sara Jo
Foto: Instragram
V obeh polfinalnih večerih se bo 3. in 4. marca predstavilo 18 skladb, najboljših deset iz vsakega polfinala pa se bo 5. marca v velikem finalu borilo za zmago. Za zmagovalca bo 50 % glasov prispevala strokovna žirija in 50 odstotkov občinstvo.

Aca je govoril resnico

Vsekakor je med vsemi skladbami tista, ki najbolj požene kocine pokonci, skladba Oscar fenomenalnega in problematičnega Ace Lukasa, ki je že pred objavo skladb napovedal, da bo zmagal. Skladba je čustvena in res se čuti balkanski pridih. Ena od njegovih največjih tekmic na tem festivalu pa je Sara Jo. No, njena skladba z naslovom Muškarčina je nekaj čisto drugega, sodobna, v koraku s časom in novimi trendi, ampak vseeno se tudi v njej čuti pravi balkanski temperament. Saj ne bi moglo biti drugače, saj je skladbo napisal priznani Slobodan Veljković Coby. Poleg tega bo po vsej verjetnosti Sara Jo na odru pripravila pravi plesni spektakel, Aca pa najbrž ne ...