Muzika

Se res “prodaja” za 10 evrov?

Avtor: kš

Dragan Kojić Keba - odločil se je, da bo služil prek Instagrama ... Pa ne samo to, Keba naj bi imel kar nekaj virov dohodka.

Ko sta bila Keba in Severina še v zelo dobrih odnosih
Foto: Instagram

Po poročanju srbskega Kurirja, naj bi se nekdanji Severinin tast “prodajal” za pičlih deset evrov. Dragan Kojić Keba je že po videzu in glasbenem okusu zelo inovativen in moderen, zdi pa se, da je takšen tudi pri trendih na družbenih omrežjih.

Keba
Keba
Instagram

Takoj ko je Instagram javnim osebnostim ponudil možnost, da za denar s svojimi sledilci delijo ekskluzivne vsebine v obliki fotografij in videov, jih je pevec takoj vključil na svoj Instagram profil. Tako bo vsak, ki Kebi sledi na Instagramu, prejel ponudbo, da se naroči na njegov račun, in sicer za samo 10,49 evra.

Keba
Keba
Instagram

To pa naj ne bi bil edini način, s katerim Keba pridobiva denar od svojih oboževalcev. Nedavno so regionalni mediji poročali, da naj bi mu nek oboževalec mesečno nakazoval 5000 evrov. Ta človek naj bi živel v ZDA in Keba naj bi mu v zameno za ta denar pošiljal nekaj fotografij in nekaj posnetkov, narejenih ekskluzivno zanj … To informacijo je sicer medijem podala Kebova nekdanja ljubica.