Muzika

Saša Popović - Zaradi žene izgubil 94.500 €!

Avtor: kš

Suzanin album je pravi fiasko, v letu in pol je z YouTubom zaslužil le 3500€!

Suzana Jovanović in Saša Popović
Foto: instagram

Glasbeni magnat Saša Popović je ostal brez skoraj 100.000 evrov, ki jih je vložil v album svoje žene Suzane Jovanović. Album na YouTubu ima skupaj 3.562.000 ogledov, kar po preprostem izračunu pomeni, da je z njim zaslužil le 3.500 evrov. Album, ki je izšel pred letom in pol ni naletel na pričakovani odziv občinstva, tako da so si nekatere skladbe do junija 2021 ogledale le nekaj več kot 100.000-krat, najbolj poslušana pa ima manj kot milijon. To je za regijske razmere prava polomija.

suzana-jovanović-in-saša-popović
Suzana Jovanović
instagram

Vrhunski avtorji

Čeprav je Popović na vsa usta hvalil Suzanine skladbe, za katere je zbral odlično avtorsko ekipo, kot sta zdaj že pokojna Marina Tucaković in Goran Ratković Rale, medtem ko je za videospote, ki so bili posneti tudi v Turčiji, skrbel Dejan Milićević, ni niti enega pesem je zaživela in postala hit. In niti s tistimi dueti, za katere so napovedovali, da bodo mega uspešnice - z Vikijem Miljkovićem, Sašo Matićem in Peđo Medenico, ni bilo nič drugače ...

Skoraj nič koncertov

Da Suzanine nove pesmi niso zaživele niti na koncertnem prizorišču, pove tudi dejstvo, da Suzana po gala zabavi, ki so jo na dan promocije albuma pripravili v beograjskem hotelu, kjer se je zbrala skoraj vsa estrada, ni imela večjega nastopa. Skratka, cela polomija … Po navedbi priznanega srbskega medija, je Saša pred kratkim prijatelju potožil, da je vlaganje tolikšnega denarja ena njegovih največjih življenjskih napak.