Muzika

Nataša Bekvalac - Vsak dan delam neumnosti

Avtor: k.s.

Hči nekdanjega nogometaša in trenerja Dragoljuba Bekvalca Nataša se je rodila 25. septembra 1980 v Novem Sadu in je kot srednji otrok odraščala ob dveh sestrah.

Nataša Beklavac
Foto: Instragram
Že od malih nog rada nastopa in zabava občinstvo. Pozornost širše javnosti je pridobila z nastopi na različnih otroških glasbenih festivalih in z nastopi v priljubljeni glasbeni oddaji Mužički tobogan leta 1990, ko je bila stara komaj 10 let.

Šport in glasba

Po končani višji trenerski šoli se je odločila za glasbeno kariero. Leta 2001 je izdala svoj prvenec z naslovom Ne brini. Nataša nedvomno velja za pravo pop ikono. Skladbe, ki so jo najbolj zaznamovale, so Mali signali, Nikotin, Kraljica novih ljubavi, Original in Mala plava.

Nataša Beklavac
Nataša Beklavac
Instragram

Ko glasba ni dovolj

Poleg glasbe je zabeležila tudi nekaj televizijskih uspehov, leta 2016 je debitirala v gledališču kot kraljica Draga Mašin v muzikalu Tajna crne ruke (Skrivnost črne roke). Kot sodnica je sodelovala tudi v otroški pevski oddaji Pinkove zvezdice.

nataša-beklavac
Nataša Beklavac
Instragram

Podpira LGBT

Nataša je znana po tem, da s svojimi javnimi nastopi podpira pravice LGBT, zato je bila leta 2019 nagrajena z nazivom gejevska ikona. Poleg tega je bila »botra« beograjske prireditve Pride 2021, kjer je izjavila, da ni le zaveznica skupnosti, ampak del skupnosti.

Gostovala v popularnem Ami G šovu

Pred nekaj dnevi je gostovala v izjemno priljubljeni oddaji Ami G šov in spet dokazala, da je izjemno simpatična in sproščena z neverjetnim smislom za humor. Ko jo je voditelj Ami G vprašal, kateri del svojega telesa ima najraje, je kot iz topa izstrelila: »Svoj jezik!« Potem pa je ob vprašanju, katera je bila največja neumnost, ki jo je naredila v življenju, odgovorila: »Vsak dan delam neumnosti!«

Pazi, kaj objavlja ...

Z voditeljem sta se sprehodila tudi skozi zgodovino njenih bizarnih izjav in nekoliko zgrešenih objav na družbenih omrežjih. »Zdaj se je to vse spremenilo. Redno spremljam Twitter, vendar ne smem objavljati ničesar,« je v smehu rekla pevka ... Ko pa je govorila o svojem IG-profilu, je poudarila, da sodelavci redno pregledujejo njene objave, da ne bi objavila kakšne debele, kot ji je že večkrat uspelo.

6567f2682675d0fcac2a7dc69b6233c3.jpeg

Boji se višine, a vseeno

Čeprav je se najbolj boji višine, je v oddajo prišla v neverjetno visokih petah. Prav njena seksi oprava je požela največ navdušenja med srbskimi novinarji, saj je res precej bizarna, sploh pa čevlji, ki so marsikoga spomnili na čevlje priljubljene Lady Gaga.

9974cf910967a3c35b9d41cd5b4511c0.jpeg

Težave z moškimi

Nataša je znana tudi po tem, da se je večkrat do ušes zaljubila, se prepustila in na koncu pobegnila, in to kar trikrat. Kot je sama povedala, ji je bilo težje opustiti kajenje kot zapustiti enega od svojih partnerjev. Med letoma 2006 in 2011 je bila poročena s srbskim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, s katerim sta leta 2007 povila prvo hčer. Njen drugi zakon (2015–2017) je bil z rokometašem Ljubomirjem Jovanovićem. Zadnji pa z IT-podjetnikom Luko Lazukićem, s katerim je leta 2018 povila svojo drugo hčerko. Le mesec dni po porodu naj bi jo Lazukić fizično napadel, zato je zahtevala ločitev.

Vesela, ker ji gre to super od rok

Pevka je v zadnjem času zelo dobre volje tudi zaradi tega, ker je njena skladba Tajne ena največjih uspešnic v regiji. Tudi videospot je nekaj posebnega, saj se v njem prepletajo kadri iz sodobnega življenja in kadri, ki so videti, kot bi bili posneti pred več kot 30 leti ... Uspeh, zaradi katerega se ji seveda večkrat nariše nasmeh na obrazu.