Muzika

Nataša Bekvalac – Ji zmanjkuje denarja?

Avtor: kš

NATAŠA Bekvalac je zaradi slabe finančne situacije, v kateri se trenutno nahaja, odpovedala veliki koncert v Areni februarja 2023.

Nataša Beklavac
Foto: Instagram

Nataša je imela željo, da bi naslednje leto za valentinovo pripravila spektakel, podoben tistemu, ki ga je pripravila na isti dan leta 2020.

nataša-beklavac
Nataša Beklavac
Instagram

Sestavila je ekipo in se dogovorila celo za termin v največji koncertni areni na Balkanu. Ko so se priprave že začele in ko so ji organizatorji povedali, koliko denarja potrebuje za takšen koncert, ga je bila prisiljena odpovedati, saj trenutno nima sredstev za tako velik podvig.

Že tako je porabila veliko denarja ... 

Nataša je želela svoje občinstvo razveseliti za valentinovo. Želela je narediti še en spektakel, kot je bil tisti leta 2020. Rezervirala je prostor, imela je celoten koncept, vse se je zdelo obetavno, a ko je slišala, koliko denarja je potrebno za vse to, je šokirano odpovedala vse skupaj. Nataša je imela v zadnjem obdobju veliko stroškov. Ponovno je prenovila stanovanje in zanj odštela 100.000 evrov, pripravlja pa tudi nov album, na katerem bo zbrala ekipo vrhunskih sodelavcev. Ker je do februarja res še malo časa, pač ne mora računati na pomoč sponzorjev, kot se je to zgodilo nazadnje. Preprosto, nič ni šlo tako, kot je načrtovala. Bližnjim prijateljem je zaupala, da bo veliki koncert vendarle moral počakati na boljše čase, je za srbski Kurir povedal vir blizu pevke.

Zakaj si Nataša sploh želi takih koncertov, saj je nekoč že priznala, da je zaradi velikega koncerta v Areni leta 2020, morala prodati stanovanja in tudi takrat ni imela pričakovanega finančnega dobička.