Muzika

Marija Šerifović zalužila 80.000 evrov, Ceca pa ...

Avtor: kš

Kaj se dogaja z oddajo Zvezde Granda še ni povsem jasno, je pa jasno, koliko so v preteklih letih zalužili člani prestižne žirije.

Ceca in Marija
Foto: Instagram

Že minuli teden bi morala biti oddaja Zvezde Granda na sporedu, vendar so si gledalci namesto nje lahko ogledali priljubljeni kviz. Seveda so se pri tem spraševali, če oddaja sploh bo na sporedu.

Je pa vmes prišlo v javnost, kolikšne vsote so kasirali člani žirije - Njihovi honorarji se gibljejo od 1000 do 2000 evrov na oddajo, kar pomeni, da zaslužijo do 8000 evrov na mesec.

Ceca ima največ!

Anastasija in Ceca
Medtem pa je Ceca napovedala, da prihaja nekaj novega in po fotografiji sodeč, bo nekaj med mamo in hčero
Instagram

Najbolje plačana je bila Ceca Ražnatović, ki je na sezono pobrala kar 100.000 evrov, Marija Šerifović pa je letno zaslužila 80.000 evrov. S približno številko sta ji sledili Viki Miljković in Ana Bekuta, tesno za njima pa je Dragan Stojković Bosanac z zneskom okoli 70.000 evrov. Najslabše se je odrezal Đorđe David, ki je v minuli sezoni zbral le 40.000 evrov - razkrije vir in pojasni, da so bile visoke številke, ki so si jih prislužili umetniki iz žirije, povsem upravičene, saj so poleg celodnevnega snemanja med snemanjem tudi intenzivno delali. Namreč sodelujejo s svojimi kandidati, ki jih morajo naučiti, kako priti do zvezd!

Ekskluzivna pogodba

Screenshot 2022-09-20 at 15.34.20.png
Ko je nasmejana, je čisti srček - ko znori, lomi roke!
Instagram

In medtem ko Đorđe David, Marija Šerifović, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac in Viki Miljković čakajo na razplet celotne situacije, je edini razlog za skrb Ceca Ražnatović. Za razliko od vseh drugih je Ceca podpisala ekskluzivno pogodbo, ne glede na to, ali se bo "Grand" predvajal ali ne, tako, da se lahko zgodi, da bo denar vseeno dobila, čeprav oddaje ne bo.