Muzika

Konstrakta – je to res najboljše?!

Avtor: k.s.

Kar malce presenetljiv razplet se je zgodil v izboru za srbsko pesem Evrovizije 2022.

KONSTRAKTA
Foto: YouTube

Čeprav so nekateri zanimivi in ekstravagantni Konstrakti sicer napovedovali zmago, pa nas večina nekako ni verjela, da se bo vse skupaj tako razpletlo.

konstrakta
KONSTRAKTA
YouTube

Čeprav so vsi srbski mediji žaromete usmerili v boj med Aco Lukasom  in Saro Jo, se je vse skupaj postavilo dobesedno na glavo in zmagala je alternativna skladba In corpore sano, v kateri Konstrakta (pravo ime Ana Đurić) prepeva tudi o lepih laseh Meghan Markle ... Očitno je bil ta performans nekaterim oziroma večini všeč in tako v Torino potuje ženska, ki je, roko na srce, precej nenavadna.

sara-jo
SARA JO
Instagram

Sara Jo – tako seksi pa že dolgo ne

Lepa Sara Jo je s svojo Muškarćino naredila tak šov, da je večina ljudi ostala odprtih ust. Ob njej je bil tudi naš Žiga Sotlar, sicer njen fant, ki je poskrbel za fantastično koreografijo. Vsekakor neverjetna energija in božanska paša za oči – predvsem moške ...

Aca Lukas – še sreča, da ...

Eden od velikih poražencev je tudi Aca Lukas, ki je bil sveto prepričan, da bo zmagal in da mora prav on v Torino. Njegova skladba je res enkratna, vključenih je nekaj etno elementov, ki jo še dodatno obogatijo. Seveda je tu tudi njegov prepoznaven glas, s katerim osvaja velike odre širom Evrope pripomogel k temu, da bo skladba vseeno velik hit. Javno je njegovo skladbo podprla tudi Ceca, a se vseeno ni izšlo. Na srečo pa se Aca dan po velikem finalu ne obremenjuje pretirano, saj je to tudi dan poroke njegovega sina. Sicer pa mu je takoj na začetku tako rekoč "počil glas" ... Prisluhnite!

Skratka, v Torino potuje nekaj drugačnega, vsekakor netipičnega ... Verjamemo pa, da bodo tudi ostale skladbe osvajale vse radijske postaje.