Muzika

Jelena Rozga in Saša Matić - TO smo čakali!

Avtor: k.s.

Skoraj dve leti sta pretekli odkar je Jelena Rozga izdala novo pesem. Tokrat je glasbene moči združila s srbskim kolegom Sašo Matićem in nastala je čudovita balada z naslovom Ti i ja.

Jelena Rozga  in Saša Matić
Foto: Zoran Kuzmanović Munja

 Na duetsko pesem sta Saša in Jelena dolgo čakala. Dogovor o sodelovanju sta sklenila pred šestimi leti, ampak se pesem enostavno ni pojavila do sedaj. Prav zaradi spontanosti in čustev, ki jih pesem nosi sta oba prepričana, da bo čutna balada pravi glasbeni užitek vsakemu, ki jo bo poslušal. Rekordno navdušenje je izzvala že najava dueta, zato so pričakovanja še toliko večja.

Jelena Rozga 2
Jelena Rozga in Saša Matić
Zoran Kuzmanović Munja

Redko jočem, a zdaj sem se ...

»Moja glasbena kariera traja več kot 25 let in kljub temu, da sem zelo emotivna oseba, le redko jočem zaradi pesmi. Ko mi je Saša poslal duet se nisem samo zjokala. Jokala sem kot dež in z mano vsi člani moje ekipe. Poslušalcem želim, da občutijo to emocijo za katero sem neskončno hvaležna Saši, ker se je odločil prav to pesem podeliti z mano. Ravno na zadnjem koncertu sem pojasnjevala obiskovalcem kako zelo uživam, ko pojem balade, ampak jih imam najmanj. Obožujem pesmi, ki v meni prebudijo občutke in čustva ter mi dajo svobodo, da se lahko izrazim.«, nam je o pesemi in svoji ljubezni do balad povedala Jelena.

Pesem sta glasbenika posnela že poleti in kot nam je povedala Jelena, je komaj čakala, da bo duet izšel.

Jelena Rozga
Jelena Rozga
Zoran Kuzmanović Munja

»Pesem sem slišala že pred poletjem in takoj sva vedela, da je to ta najina pesem. Potem je sledilo snemanje v studiu in kasneje spot, ki smo ga posneli septembra. Oba s Sašo sva imela ogromno obveznosti, pa tudi Beograd in Split nista tako zelo blizu zato smo nekaj časa izgubili tudi z usklajevanjem ... Priznam, da sem prav težko čakala današnji dan in da Saša zaključi album. Dogovorila sva se namreč, da najin duet izide prav na dan izzida njegovega albuma. No pesem je tu in jaz sem zelo, zelo srečna.«