Muzika

Jelena Karleuša – bo RES pela v duetu z Westom?!

Avtor: kš

Spomnimo, Kanye West je všečkal njene objave in ona je imela obute njegove superge ... A to še ni vse – Jelena in Kanye bosta namreč naredila duet!

Jelena in Kanye
Foto: Instragram / Profimedia / KŠ

Na novem albumu Jelene Karleuše naj bi bila tudi pesem s kontroverznim raperjem in bivšim možem Kim Kardashian, Kanyejem Westom.

Pred nekaj leti je obtožila Kim Kardashian, da ...

Pred nekaj leti se je na družbenih omrežjih vrelo, ko je Jelena Karleuša objavila serijo fotografij, ki so služile kot 'dokaz', da se Kim Kardashian zgleduje ravno po njej glede izbire oblačil. Jelenine objave so končale v svetovnih medijih, Kim se je verjetno kar dodobra nasmejala in Jelena je bila 'opažena'.

Sodelovanje z Westom

V dobro obveščenih krogih se šušlja, da naj bi na novem albumu platinaste Srbkinje gostoval prav on, kontroverzni ameriški reper – Kayne West. Vir blizu pevke naj bi za srbski Kurir povedal, da je Jelena podpisala pogodbo o zaupnosti in če jo bo kršila, jo čaka milijonska odškodnina. No, najbrž je to tu razlog, zakaj se še Jelena ni pohvalila ...

"On ji je osebno pisal. Zasul jo je s komplimenti. Povedal ji je, da je bila nad njo navdušena tudi njegova nekdanja žena, Kim Kardashian. Povedal ji je tudi, da mu je zelo všeč skladva Krimi rad ... In ponudil ji je sodelovanje. Jelena je sprejela in podpisala sta pogodbo o tajnosti projekta. Jelena bo kmalu odpotovala v ZDA, kjer se bosta prvič srečala. Skladba bo kmalu objavljena,«  naj bi povedal neimenovani vir blizu Jelene, ki je več kot očitno razkril veliko skrivnost ... Kaj bo pa sedaj?! Bo vse padlo v vodo in bo morala Jelena seči globoko v žep?

To pa v naslednji 'epizodi'!