Muzika

Haris Džinović BESEN na Ano Nikolić!

Avtor: kš

»Pomagal sem ji, ko je bila NIČ!«

Haris Džinović
Foto: Instagram

Po poročanju balkanskih medijev, je pevec prejšnji teden izjavil, da Ane ne potrebuje v svojem življenju in naj se mu ne oglasi nikoli več. Jezen Haris je prav tako povedal, da od kolegice ne bo sprejel opravičila, saj ne bo dobila druge priložnosti. Vir blizu pevca trdi, da je Haris zelo prizadet in da je povedal, da je bil on prvi, ki je pomagal Ani, ko je bila nihče in nič, zdaj pa ga je brez pojasnila strašno zavrnila.

Ana Nikolić se enostavno ni pojavila na snemanju.
Ana Nikolić
Instagram

... In kaj se je pravzaprav pripetilo?!

Haris Džinović se je na policijski postaji zadržal kar 5 ur!
Haris Džinović
Instagram

Haris, kot je znano, gosti kuharsko oddajo, ki se predvaja na eni od televizijskih postaj in pogosto povabi svoje kolege. Po Nedi Ukraden, Goranu Bregoviću, Seki Aleksić, Radi Manojlović, Adilu in mnogih drugih, je povabil tudi Ano. Ta se je dogovorila s Harisom in obljubila je, da bo prišla, ko pa je bilo snemanje organizirano, se Ana preprosto ni pojavila. Vsi drugi gostje so se odzvali povabilu, vendar oddaja ni mogla biti posneta, ker Ane ni bilo, Haris pa ni imel rezerve. Zaradi tega je znan pevec znorel.

Ana Nikolić je znana po tem, da je kar precej problematična.
Ana Nikolić
Instagram

Kar ga je najbolj razjezilo, je bilo dejstvo, da se Ana ni javila, da ne bo prišla ... Če bi, bi lahko našel primerno rešitev ... A ona se preprosto ni pojavila in ni odgovorila na številne telefonske klice. To ga je tako razjezilo, da se je odločil, da jo izbriše iz svojega življenja in to za vedno. Po poročanju medijev se Ana ni pojavila na snemanju, ker se ni počutila dobro, vendar pevec je komentiral, da bi mu lahko poslala vsaj sporočilo.

Razvpita Ana Nikolić
Ana Nikolić
Instagram

Spomnimo, Haris in Ana Nikolić sta posnela duet "Vatra", ki se je znašel na njenem prvem albumu. Sicer o tem sodelovanju nista nikoli javno govorila. Edini skupni nastop sta imela leta 2009 na Švedskem ...