Muzika

Dino Merlin – uff, kakšne cene!

Avtor: kš

Dino Merlin bo za silvestrovo nastopil v prestižnem hotelu Rixos Premium v Dubrovniku, cene aranžmajev za dve osebi pa so nekje od 975 evrov naprej ...

Dino Merlin
Foto: Instagram

Potem ko so na Merlinovi uradni Facebook strani objavili, da bo goste dubrovniškega hotela Rixos Premium v leto 2023 pospremil prav Dino, so različne turistične agencije objavile paketne ponudbe za "najbolj noro noč v letu".

Medtem ko je Merlin v preteklih letih večinoma pel na javnih sprejemih novega leta, bo tokratni koncert rezerviran le za hotelske goste.

Uff, kakšne cene!

Zainteresirani, ki bodo leto 2023 pričakali v hotelu Rixos, bodo morali plačati za najmanj dve nočitvi, cena za dve osebi v standardni sobi pa je 975 evrov.
Od predstavljenih novoletnih aranžmajev so najdražje tri nočitve v apartmaju z balkonom in pogledom na morje, kar znaša 2.987,50 evra.

V opisu aranžmajev je poleg spektakularnega koncerta Dina Merlina navedeno še: nastanitev za dve osebi v izbrani sobi z bogatim Rixos zajtrkom in polpenzionsko večerjo, afterparty z DJ-jem, praznična novoletna večerja s petimi hodi.

dino-merlin
Dino Merlin
Instagram

Poskrbljeno je tudi za otroško novoletno rajanje, zabavno glasbeni program, novoletni srečelov, pa tudi novoletno malico in številne druge aktivnosti.