Muzika

Angelina – imam psihične probleme!

Avtor: k.s.

Andjela Vujović, vsem znana kot Angelina, je iskreno in brez zadržkov razkrila vse, kar se ji je dogajalo v zakulisju nacionalnega izbora za "Pesem Evrovizije".

Angelina
Foto: Instragram

Slabše pela zaradi treme?!

“Res nisem vedela, da me bo pred nastopom prijela taka trema, vendar so me uspeli pomiriti. Bilo je zelo burno in zelo naporno, a tudi zabavno. Seveda sem vesela, ker sem prišla v finale in zmage absolutno nisem pričakovala. V polnifinalu pa se je zalomilo, imela sem napad neverjetnega strahu, nisem dala vsega od sebe, na odru nisem bila taka, kakršna bi morala biti … Ko sem se vrnila domov, sem se dobesedno hotela ubiti.”

angelina
Angelina
Instragram

Jutranji šok

Ko je vseeno naslednje jutro uspela ustati, se je zgrozila: “Popolnoma so me popljuvali na Twitterju. Prebrala sem vse tvite in ugotovila, da imajo ljudje dejansko prav in da moj nastop pač ni bil dober. Odločila sem se, da to popravim v finalu, a mi spet ni šlo … Vsekakor pa lahko rečem, da sem premagala samo sebe, ker sem naredila res vse, kar je bilo v moji moči.

Spoznanje

Anelina je pojasnila, da ji petje pred publiko nikoli ni predstavljalo težav ... A čeprav je pristala na zelo dobrem četrtem mestu, je dojela nekaj o sebi: »Na tem tekmovanju sem spoznala, da imam resne psihične težave. Sicer sem mislila to že prej, a sedaj imam potrditev, da je res tako.«

Pa je res ali je tudi to vse skupaj le igra za dodatne klike in oglede in pač izgovor za ne najboljši nastop? Preverite sami!