Muzika

Aca Lukas znorel – Obtožbe padajo!

Avtor: k.s.

Aca Lukas je v torek sklical novinarsko konferenco, na kateri je govoril o izboru za pesem Evrovizije 22. Padale so hude obtožbe.

Aca Lukas
Foto: Tarapana

Aca trdi, da je srbski izbor za pesem Evrovizije čista kuhinja ... In to taka, v kateri je potrebno plačati. Novinarjem je namignil, da v zakulisju tega popularnega izbora obstaja kar nekaj finančnih malverzacij ... Lukas je povedal, da obstaja čisto pravi cenik za točke – skratka – več plačaš, višje si ... To so seveda njegove obtožbe, na katere pa srbska televizija RTS, ki organizira izbor skladb za Evrovizijo ostro odgovarja in vse v celoti zanika.

Lukas in same seksi ženske

Lukas je bil še pred nekaj tedni trdno prepričan, da bo letošnji zmagovalec. Za ovratnik mu je dihala le seksi Sara Jo, a trenutno so se karte na mizi pomešale in med favoriti so dejansko same ženske – torej Zorja Pajić s skladbo Zorja in Angellina s skladbo Origami ter seveda Sara Jo, s skladbo Muškarčina, ki jo je napisal vrhunski Coby.

Coby car!

Roko na srce, Oskar je fantastična skladba, ki bo všeč čisto vsem – tako v regiji kot drugje ... Sara ima skladbo, ki pa je primerna za mlajše generacije ... Sedaj je le vprašanje glasov. Če bi Coby svojo skladbo, ki jo je zapel z Rimskim - Odakle sam ja, prihranil za Eurosong, bi bila gotovo zmagovalna ... Kaj mislite vi?